lördag, januari 31, 2009

Hört i Umeå, Sarah gästbloggar

Halå Halå!

Just nu sitter vi alla runt tvbordet vid Jägarvägen på Teg & har det allmänt trevligt! Skall snart dra oss in till stan, till REX rättare sagt. Blev tillsagd av Emilia att gästblogga, så nu ska vi se vad jag skall knåpa ihop.

Nu kom min sambo hit för att kolla vad jag gör, så nu måste jag definitivt komma på något kreativt att skriva. Liksom för att bevisa den otroliga kreativiteten som vi musikalstuderande sägs ha. Så som i himmelen visas på tv just nu, men jag tror att jag inte skall vara partydödaren och tralla till Gabriellas sång ikväll. Skall nog vara som vanligt dödligt folk och inte lyssna på musikalmusik denna förfest. Och jag tror detta finlandssällskap + umesällskap uppskattar detta.

Mia sitter i soffan och har Hello Jorma (en hallonliknande mjukisstruts från Ikea) i famnen, som hon påstår ha hittat i min och min nickes sexlåda (?) under sängen. Vi har ingen sådan, så Mia utger sig bara för att ha väldigt livlig sexfantasi, vilket vi nog redan visste.

Tidigare idag har vi alla spenderat tid på staden, och jag kan upplysa er om att denna bloggs ägarinna har shoppat loss riktigt ordentligt. Mycket fint har hon hittat, hon kommer säkerligen att redoisa om det senare när hon är hemma. Så mer om det tänker jag inte säga, förutom att emilia har fruktansvärt fina kläder. Always!

Nu diskuteras det här vem som skjuter vem i Green Mile. Mer vet jag inte, eftersom jag sitter här framför datorn. Borde kanske gå och se vad som händer och fötter i denna lägenhet, socialisera mig litet!

För att knyta ihop detta gästbloggeri kan jag ju säga att det är ypperligt trevligt att ha sällskap och besök från den kungliga staden Vasa! Verkligen. Kul att ni kom hit!

puss på söta emilia från vildsomvinden.blogg.se

Inga kommentarer: