tisdag, juni 02, 2009

Mysteriet med det försvunna planet; förklaringen.

Självklart har jag och Stefu funderat och dividerat kring mysteriet med planet som försvann medans det befann sig över Atlanten, och
vi har tagit fram en teori som kan vara den absoluta förklaringen.
Det har sagts att någonting tragiskt och abrupt måste ha hänt, men eftersom att det framkommit nyheter om sms som skickats från från planet måste ju passagerarna ha varit medvetna om denhär faran. Experter uppger att varken turbulens eller blixtnedslag (längre händelseförlopp) skulle vara orsaken till katastrofen, och därför återstår enbart ett alternativ, det som många medier uteslutit; terrorattack.

Vår teori är alltså att terrorister befunnit sig på planet, och när dessa sedan börjat härja runt med sina vapen och hotelser har passagerare i all hast och rädsla sänt sms till sina nära och kära. Att besättningen inte skickat ut något nödrop beror med all sannolikhet på att någon (terrorist) hindrat dem från detta. Och slutligen; att planet plötsligt försvunnit från radaren är resultatet av en explosion som orsakats av en bomb som terroristerna placerat på planet. Sådärja myndigheter och utredare, där har ni det!

Inga kommentarer: